De Opruimspecialist: bedrijf & ondernemer

De Opruimspecialist is in 2006 opgericht door Linda Groen, progressiegericht coach en professional organizer, auteur van de boeken 'Wat een bende!', 'Professional organizing, je leven op orde' en 'Opgebrand en uitgeblust' en columnist (Lees hier de columns). Linda is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Ze hanteert in haar werk de NBPO Beroepscode.
 
Missie van De Opruimspecialist
Mensen helpen om structuur en overzicht te krijgen in hun leven en hun omgeving zodat ze ruimte krijgen in hun hoofd en minder stress ervaren.
 
Linda Groen De ondernemer
Sinds 2006 is Linda professional organizer. Ze heeft de cursus voor Startende Professional Organizers gevolgd bij de NBPO en het vak geleerd in de praktijk. Door haar ervaringen met klanten ontdekte Linda dat chaos een symptoom is van iets anders. Vaak gaat het om de vragen: Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? en Hoe ga je dat bereiken? Dan heb je te maken met levensvragen en gedragsverandering. Vandaar dat Linda naast bijscholingen via haar beroepsvereniging en een psychologiestudie aan de Open Universiteit, ook meerdere trainingen heeft gevolgd op het gebied van coaching, zoals Motiverende Gespreksvoering en Progressiegericht coachen.
Linda stelt zich ten doel samen met u te achterhalen wat de oorzaak is van de rommel of de onoverzichtelijkheid in uw leven. Om met u uit te zoeken wat u kunt doen om daar verandering in te brengen. Ze begeleidt u stap voor stap naar het door u gewenste doel. Dit kan zijn door in één of meerdere coachingsgesprekken duidelijk te krijgen wat u wilt en hoe u dit kunt bereiken. Of door letterlijk naast u te staan en samen bijvoorbeeld uw spullen te ordenen en ruimte te maken voor iets nieuws.

 
Je inspireert mij.

Mevrouw M.-L.