De Opruimspecialist

Professional organizing

Contact

Linda Groen MRPO® , 06-234 91 062
mail@opruimspecialist.nl

Voor en na foto's


Zet spullen die u niet vaak gebruikt achterin de kast

Wat een bende!Veel mensen hebben moeite om orde aan te brengen in hun leefruimte en leven. Hoe komt het dat je de chaos niet altijd kunt bedwingen? Is er een oorzaak aan te wijzen van de rommel?Het antwoord op chaos kan praktisch zijn, bijvoorbeeld het opruimen van een overvolle kast waar niets uitgehaald kan worden zonder dat andere spullen eruit vallen. Maar vaak is het probleem uitgebreider: het hele huis is een rommel, de agenda is overvol, of de kamers zijn smerig omdat het maar niet lukt om structureel goed schoon te maken. Dit boek gaat over verschillende oorzaken van rommel en biedt vele tips en praktische oplossingen om chaos het hoofd te bieden.InkijkexemplaarReacties van lezers:

  • [Een boek met] praktische tips, adviezen en concrete oplossingen, teneinde meer rust en overzicht te krijgen, tijd en energie te sparen en stress te verminderen.
  • Wat een goed boek! Ik herken mijzelf in veel situaties.
  • Met veel plezier en soms met een gevoel betrapt te worden heb ik het boek gelezen. Het leest zoals Linda is: direct, helder, en hier en daar een prettige relativering.
  • Een betoog op goed onderbouwde en overtuigende wijze, met reële opdrachten, een haalbaar resultaat en vooral stimulerend.

Bestel hier boeken bij De Opruimspecialist.

 
Je bent onmisbaar.

Mevrouw O.

Lees hier mijn columns

Wat een bende!
Lees mijn boek over de oorzaak van rommel.

Opgebrand en uitgeblust
Lees mijn boek over de lessen van burn-out.

Lesboek voor het mbo, over de basis van organizen: Professional organizing, je leven op orde