Wat een bende!

Wat een bende!Veel mensen hebben moeite om orde aan te brengen in hun leefruimte en leven. Hoe komt het dat je de chaos niet altijd kunt bedwingen? Is er een oorzaak aan te wijzen van de rommel?Het antwoord op chaos kan praktisch zijn, bijvoorbeeld het opruimen van een overvolle kast waar niets uitgehaald kan worden zonder dat andere spullen eruit vallen. Maar vaak is het probleem uitgebreider: het hele huis is een rommel, de agenda is overvol, of de kamers zijn smerig omdat het maar niet lukt om structureel goed schoon te maken. Dit boek gaat over verschillende oorzaken van rommel en biedt vele tips en praktische oplossingen om chaos het hoofd te bieden.InkijkexemplaarReacties van lezers:

  • [Een boek met] praktische tips, adviezen en concrete oplossingen, teneinde meer rust en overzicht te krijgen, tijd en energie te sparen en stress te verminderen.
  • Wat een goed boek! Ik herken mijzelf in veel situaties.
  • Met veel plezier en soms met een gevoel betrapt te worden heb ik het boek gelezen. Het leest zoals Linda is: direct, helder, en hier en daar een prettige relativering.
  • Een betoog op goed onderbouwde en overtuigende wijze, met reële opdrachten, een haalbaar resultaat en vooral stimulerend.

Bestel hier boeken bij De Opruimspecialist.

 
Zonder jou zat ik nu met de handen in 't haar en zou ik in paniek rondjes rennen door het huis!

Mevrouw L.