Huishoudmanagementadvies

Huishoudmanagement is het in goede banen leiden van de huishouding. Het geeft inzicht in wat er in huis en in het gezin allemaal gedaan moet worden. Huishoudmanagement is nauw verbonden met timemanagement.
Wanneer de huishoudprocessen gestructureerd zijn en routinematig afgewerkt kunnen worden, scheelt dat tijd.
Voorbeelden van huishoudmanagement zijn de voedselvoorraad bijhouden, de persoonlijke administratie op orde houden, a.d.h.v. een weekmenu een boodschappenlijst maken, huishoudklussen combineren.
Bij huishoudmanagementadvies kijkt De Opruimspecialist samen met u naar uw huishouden. Hoe doet u nu het huishouden? Wat loopt er goed en wat niet? Kunnen taken uit handen gegeven worden of efficiënter gedaan worden? Heeft u overzicht?

    De Opruimspecialist adviseert en ondersteunt u bij:
  • het maken van een huishoudplanning;
  • inzicht krijgen in huishoudprocessen;
  • inzicht krijgen in uw prioriteiten;
  • het combineren van huishoudtaken.

 
Professional organizing is inzicht krijgen in huishoudprocessen en het soepel laten verlopen van uw huishouden. De Opruimspecialist werkt samen met de klant aan een opgeruimde en schone omgeving. Door een opgeruimde omgeving heeft u minder last van stress, omdat u geen tijd verdoet aan eindeloos zoeken naar uw spullen. En u kunt makkelijker schoonmaken als uw huis is opgeruimd.
 
Resultaten huishoudmanagement

 
Ik heb veel meer overzicht.

Mevrouw M.-L.